BÅGAR & GLAS - EVENTS

AKTUELLA EVENT

EVENT MED BÅGAR & GLAS VÅREN 2024

Vi har inte mindre än två stycken spännande event att bjuda in till redan nu i April månad. Det första eventet är en AW som vi bjuder in tillsammans med det exklusiva klockmärket Breitling och DIta Eyewear. Det andra eventet är en heldag i Gamla Stan med fokus på solglasögon, vi börjar med att utöver vårt vanliga sortiment även erbjuda er hela kollektionerna från Oscar Magnuson och Moscot. På kvällen övergår sedan direkt till en härlig AW där Oscar Magnuson och Kim från Moscot kommer att prata nyheter, trender och mode inom glasögonvärlden tillsammans med Plaza Uomo's chefredaktör tillika delägaren till herrbutiken Götrich, Erik Mannby.

Hoppas du vill komma. Det kommer bli roligt!

INGA AKTUELLA BÅGAR & GLAS EVENTS PRECIS NU

Tack för senast!

Tack snälla alla som kom på något av våra två senaste events.

Vi har precis fått ner pulsen efter två intensiva men helt fantasiska events och AWn tillsammans med Breitling, Dita, Moscot, Oscar Magnuson, Garrett Leight, Ahlem och Peter and May.

Vi har inget planerat i vår kallender just som det ser ut idag. Men var så säker på att flera roliga events kommer snart. Vill du vara säker på att få information nästa gång någonting roligt händer rekommenderar vi er att dels hålla utkik här på hemsidan, på vårt instagram (@bagarglas) eller skicka ett mail till oss. Välj rubriken 'ÖVRIGT' och skriv något liknande med texten 'JAG VILL VARA MED NÄR DET HÄNDER!' så kommer vi kontakta dig personligen.

Ha en fin dag!