BÅGAR & GLAS VERKSTAD

Bågar & Glas verkstad

Källaren i våra lokaler i Gamla Stan rymmer hjärtat av Bågar & Glas - Vår verkstad! Här pumpas jobb och kärlek genom hela vår verksamhet. Att ha en fullt utrustad verkstad hör verkligen inte till vanligheterna i dagens optikbransch. Så varför har vi då valt att göra det många andra aktörer prioriterat bort på grund av att det är resurskrävande, kostsamt och tidsslukande? Svaret är enkelt: På Bågar & Glas har vi ett stort behov av kvalitet, kunskap och hållbarhet!

Vår eminenta verkstadstekniker Chris kan med en utomvärdslig noggrannhet slipa in glas som kräver det där lilla extra. Har brillorna gått av? Är plastbågen vit och trött? En reparation eller polering tar han gärna hand om! Onsdagar går maskinerna varma och då kan man boka tid för service. Du får dina bågar tillbaka samma dag eller dagen efter.

För du vet väl att du inte alltid måste köpa nytt om glasögonen går sönder? Har du köpt dina glasögon på Bågar & Glas går de för det mesta att reparera. Det är det fina med att inhandla saker av god kvalitet!

 

Alla vi som jobbar på Bågar & Glas monterar jobb, justerar och mäter av glasögonen flera gånger innan jobbet går ut till dig som kund. Du kan tryggt vända dig till oss i butikerna för att få hjälp med justeringar.

Vi är stolta över att kunna tala om för våra kunder att vi erbjuder all denna service. Att färdigställa dina glasögon är ett äkta detaljrikt hantverk.