TORRA ÖGON
BEHANDLING

E-EYE - BEHANDLING MED INTENSE REGULATED PULSE LIGHT

Behandling av Torra Ögon

För att lindra symptom av torra ögon rekommenderar vi att använda ögondroppar och värmemask. Även ögonkrämer, rengöring och vitaminer innehållande Omega 3 finns i vårt ögonapotek. Vilken typ av behandling dina ögon kommer att må bäst av tar vi reda på genom att göra en analys av just dina besvär. Beroende på dina symptom lägger vi upp en behandlingsplan.

E-eye - Behandlingen som tar dina probblem på allvar!


För dig som är trött på dina besvär med torra ögon och söker en mer långvarig effekt. E eye, en behandlingsform där vi använder oss av Intense Regulated Pulse Light lindrar inte bara dina symptom, behandlingsmetoden hjälper faktiskt till att mer långvarigt bota dina torra ögon besvär.
Metoden upptäcktes av en slump hos rosceapatienter som behandlade ytliga blodkärl med IPL. De rapporterade en förbättring av ögonkomforten. Sedan utvecklades IRPL för att passa den känsliga huden kring ögonen.

E-Eyeb är mest effektiv för dig med nedsatt funktion i de meibomska körtlarna. MGD- Meibomian Gland Dysfunction. Allt detta tar vi reda på genom en undersökning för torra ögon som heter Torra Ögon Analys, som är den första undersökningen du gör för torra ögon i samband med en vanlig Synundersökning. 

Antal behandlingar

Det krävs i regel fyra behandlingar. Dag 0, 15, 45 och 60. Det är viktigt att man håller sig till planerad intervall för behandlingen för önskat resultat. Resultatet håller i sig mellan 6 månader och 3 år.

Vi rekommenderar där efter 1–2 behandlingar per år för att bevara effekten.

Pris & Upplägg för E-eye behandling

Uppstart Behandling av Torra Ögon, 4 besök: 6000 kr

Paket Behandling av Torra Ögon, 4 besök, ansiktsmask, solkräm: 7000 kr

Återbesök för undersökning: 500 kr

Återbesök för undersökning + behandling vid behov: 2500 kr

Boka tid för Torra Ögon Analys + Synundersöknng

Kontakta oss angående Behandling av Torra Ögon