GLAS & LINSER

GLAS & LINSER

Gillar du serien Solsidan lika mycket som vi gör så har du hört repliken; En risotto är alltid en risotto! Varken jag eller Felix Herngren kan hålla med om det. Precis samma skillnad är det på glas och glas i glasögon och kontaktlinser. Skillnaden på vilka glas eller linser du använder kan vara avgörandeför din synupplevelse.


Olika Glasttyper

På marknaden finns det en mängd olika typer av glas som är anpassade för diverse behov och synfel. Då dagens digitala samhälle ställer höga krav på våra ögon, är det viktigt att välja rätt glas och behandlingar, på så sätt får du ett mer komfortabelt seende. Läs vår beskrivning mellan de glastyper som finns.

Skötselråd av glasögon

Oavsett om du är beroende av dina glasögon varje dag eller bara vid behov ska du trivas i dem länge. För att se bra ut och se bra ut gäller det att glasen är rena och att bågen behåller sin justering.

ZEISS Vision Care

Det bästa glasvalet för dig beror både på ditt recept och dina behov. Vi tillpassar framförallt kvalitetsglas från Zeiss Vision Care. Alla glasaktörer utmärker sig, dock föredrar vi Zeiss på grund av deras krispiga optik, ytbehandlingen och den lätta tillvänjningen. Vi har lagt lägstastandarden högt och det bästa för dig främst!

Kontaktlinser

Kan det finnas tillfällen där du skulle vilja vara utan dina glasögon och ändå se bra, där glasögon kanske inte är det bästa alternativet? Möjligheten att hitta en bra lösning med kontaktlinser är stor idag. Vi har valt att jobba med de ledande företagen inom kontaktlinstillverkning och håller oss ständigt uppdaterade på nya skonsamma och gynnsamma material för ögat. Välj mellan endags, månads, astigmatisk, dygnet runt, färgad, multifocal kontaktlins.

Nattlinser

På Bågar & Glas tillpassar vi även nattlinser (Ortho-K). Nattlinser är en stabil lins som omformar hornhinnan när du sover och gör att du ser bra på dagen – helt utan synhjälpmedel! De kan även hjälpa till att bromsa utvecklingen av närsynthet och lämpar sig därför extra bra till yngre personer med närsynthet i familjen.

Boka tid för en synundersökning