TORRA ÖGON
BÅGAR & GLAS

VAD ÄR TORRA ÖGON?

Fakta & Tips
- Torra Ögon

Torra ögon är ett vanligt besvär som beror på att ögonen producerar för lite tårvätska, eller att tårvätskan har för dålig kvalitet. Besvären kan tex vara torra, klilande eller grusiga ögon.

LÄS OM & BOKA TID FÖR UNDERSÖKNING

Undersökning
- Torra Ögon

Vi ser att torra ögon blir ett allt större problem för många av våra kunder.  För att kunna hjälpa dig har vi utvecklat Torra Ögon Analys.

BEHANDLING MED E-EYE LJUSBEHANDLING

Behandling
- Torra Ögon

Upptäck skillnaden med behandling för torra ögon E-Eye ljusbehandling. Enkelt, snabbt och mycket effektivt, med långvariga fördelar.

LÄS OM TORRA ÖGON

FAKTA & TIPS OM TORRA ÖGONBESVÄR

Vad är Torra Ögon?

Lider du av torra och irriterade ögon? Du är inte ensam om det!

10-15% av alla vuxna lider av torra ögon. Det finns många symptom för detta besvär, så som att ögonen svider, känns trötta eller att du upplever torrhet eller dimsyn. Anledningen att du får problem med torra ögon kan vara många, och du är långt från ensam. Torra ögon är vanligt efter att du passerat 35 år och får mindre tårvätska i ögonen. Det kan även bero på att du sitter för länge framför datorn eller kanske arbetar i dåligt ljus. Paradoxalt nog kan en del personer även uppleva att ögonen känns vätskefyllda. Vilket obehag du än upplever så ska du inte acceptera denna negativa känsla som någonting nytt och normalt. Vi kan hjälpa dig!

TORRA ÖGON ANALYS

Undersökning av Torra Ögon

Undersökningen av dina ögon på grund av att du lider av torra ögon kallas även för Torra Ögon Analys. Undersökningen sker helt utan obehag eller smärta. Medans du tittar in i en lampa på vår maskin så mäter, fotograferar och utvärderar vi de olika delarna i din tårvätska. Efteråt lägger vi tillsammans lägger vi upp en plan för dig ifall du är i behov av hjälp. Vi behandlar de allra flesta tillstånd på plats hos oss, och vi som legitimerade optiker kan alltid se till att du får den hjälp som specifikt du behöver.

BEHANDLING MED E-EYE - Intense Regulated Pulse Light

Behandling av Torra Ögon

E-Eye är en behandlingsmetod för torra ögon som är helt smärtfri och görs medan du ligger bekvämt tillbakalutad i en fåtölj. E-eye är ett ljusbehandling som görs med med starka ljusimpulser som riktas mot patientens ögonlock för att aktivera körtlarna som sitter inuti ögonlocken så att de återigen kan öka dina egna ögons smörjningsförmåga. Återkommande behandligar kommer krävas för att uppnå önskat resultat.