OM BÅGAR & GLAS

Om Bågar & Glas

Bågar & Glas öppnade dörren till butiken i Gamla Stan 1982 med visionen att förmedla en upplevelse utöver det vanliga till Stockholmare i behov av glasögon.

Bågar & Glas är en oberoende optiker, vi väljer omsorgsfullt ut varje båge och leverantör på de stora mässorna i Milano, Paris samt New York och vi letar ständigt efter det senaste. Allt detta så att vi kan ge våra kunder unika bågar och bästa kvalitet.
Bågar & Glas kliniska verksamhet består av nogranna synundersökningar och utökade ögonhälsoundersökningar. Vi behandlar torra ögon och hjälper kunder att se bättre genom att ordinera nattlinser.

På Bågar & Glas är vi passionerade optiker och assistenter med stor kunskap och glädje. Vi har tid och vi tar oss tid att möta våra kunder och ger oss inte förrän vi hjälpt dig hitta din perfekta lösning!

Idag har vi tre stycken butiker. Orginalbutiken ligger kvar i Gamla Stan, men ligger numera på Kornhamnstog 51. Butiken i city hittar du på Norrlandsgatan 7. Och den tredje är vår webbshop här på hemsidan.

OPTIKER - BUTIK - VERKSTAD

Kunskapen

Vår expertis, kunskap och engagemang är det viktigaste och mest unika vi kan erbjudan dig som kund. Vi vill att du känner dig trygg och omhändertagen vad ditt ärende hos oss än är, synundersökning, köpa nya bågar, justera eller reparera ett par gamla. 

En sak som särskiljer oss från de flesta andra optiker är att vi har en fullt utrustad verkstad i våra lokaler i Gamla Stan. Verkstaden är hjärtat av vår verksamhet. Att ha en egen verkstad tillhör verkligen in te vanligheterna i dagens optikbransch. Så varför har vi då valt att göra det många andra aktörer prioriterar bort på grund av att det är resurskrävande, kostsamt och tidsslukande?

Svaret är enkelt: På Bågar & Glas har vi ett stort behov av kvalité, kunskap och hållbarhet!

VI HAR TID FÖR DIG

Tiden

Tid är en bristvara i dagens samhälle. På Bågar & Glas har vi alltid tid för dig och dina behov. Det är viktigt för dig att hitta få fundera över dina behov och få svar alla dina frågor under din synundersökning. Det är även viktigt för oss att vi tar oss tid att göra en undersökning i lugn och ro. Som kund ska du känna att du får den tid du behöver. Aldrig känna stress.

DU SKA ÄGA DIN STIL

Utbudet

Vi vill att du själv ska äga din stil. Harvey Moscot, VD för Moscot, har sagt att ”dina glasögon är det första en person ser som möter dig. Bågarna sitter mitt i ditt ansikte. Se till att berätta vem du är och gör ett intryck direkt!” Vi håller med till 100%. Välj den person som du själv vill vara.

Vi reser till de viktigaste optikmässorna i världen för att handplocka de varumärken och exakta bågar vi vill ha på våra hyllor. Vi har valt ut varje varumärke vi representerar av en anledning, de finns hos oss för att fylla en funktion. Utöver utseendet är kvalitén på bågarna oerhört viktigt för oss.

Det viktigaste för oss är att du hittar den bågen, det utseendet som du själv vill och önskar. Vad som är rätt för någon annan behöver inte vara rätt för dig. Det är du som ska äga din stil!

Vårt team

EXCELLENT LEG. OPTIKER

Albin

EXCELLENT LEG. OPTIKER

Annika

BOSS MAN NORRLANDSGATAN. EXCELLENT LEG. OPTIKER

Anti

BUTIKSEXPERT

Chris

BUTIKSEXPERT

Eva

EXCELLENT LEG. OPTIKER

Fanny

BOSS LADY GAMLA STAN

Frida

BUTIKSEXPERT

Iris

BOSS LADY

Louise

BUTIKSEXPERT

Malla

BOSS LADY GAMLA STAN. EXCELLENT LEG. OPTIKER

Stina

BUTIKSEXPERT

Prapai

STOCKHOLM

CITY

Norrlandsgatan 7

norrland@bagarglas.se

08 - 611 83 09

Hitta hit

Boka synundersökning

STOCKHOLM

GAMLA STAN

Kornhamnstorg 51

gamlastan@bagarglas.se

08 - 411 11 57

Hitta hit

BOKA SYNUDNERSÖKNING