Stilikonen Jeff Goldblum - Jacques Marie Mage
Journal

Stilikonen Jeff Goldblum - Jacques Marie Mage

av Mathias Stering den Jun 07, 2023

Jacques Marie Mage och Jeff Goldblums succéartade partnerskap är tillbaka. Solglasögonen som Jerome Mage och den hyllade stilikonen tagit fram tillsammans– som givetvis kallas THE JEFF - förmedlar en känsla av originalitet till den översta segmentet av glasögon på marknaden. Excentricitet möter sofistikerad elegans i en harmonisk blandning som på ett träffade sätt speglar Jeff Goldblums personliga och helt unika stil.

 

STATY OCH PIANIST

 Jeff Goldblum är för den stora massan främst känd för sin skådespelarkarriär både inom film och TV som började för över 45 år sedan. Några av hans största blockbusters är Jurrasic Park, The Fly, Independence Day och The Grand Budapest Hotel. Jeff har för bland annat detta prisats med en stjärna på Hollywoods Walk of Fame och faktiskt även fått en 7,6 meter lång staty avbildad av sig vid Tower Bridge i London som en hyllning till Jurassic Parks 25-års jubileum.

Utöver att ha blivit en erkänd silikon är han dessutom hyllad för att vara en väldigt skicklig pianist som på onsdagar ofta spelar med sitt band The Mildred Snitzer Orchestra på The Rockwell Club i Los Angeles. 

ENTUSIAST AV GLASÖGON 

Under de senaste åren har Goldblum utvecklats till en storskalig supporter av Jacques Marie Mage's glasögon, ofta både fotograferad och intervjuad då han bär just sina egna bågar The Jeff i modemagasin som till exempel GQ. "De är verkligen ett fantastiskt hantverk", sa Goldblum i en artikel nyligen i New York Times. "De är distinkta men inte ’kostymiga’ - de känns gedigna och autentiska."

STILIKON

Jeff Goldblum har med en medfödd känsla för mode och unika uttryck som passar som handen i handsken ihop med det högt aktade glasögonmärket Jacques Marie Mage’s hängivenhet till historiskt inspirerad design, traditionellt hantverk och uttrycksform. 

The Jeff - Agar - The Jeff - Zebra - The Jeff - Bloodstone

TILLVERKNING

The Jeff är tillverkade för hand i Japan utav världens bästa växtbaserade acetat. Dessa samlarobjekt till glasögon - enkelt kallade "Jeff" - är oklanderligt handgjorda och balanserade i en rektangulär form och finns tillgänglig i tre färger hos oss på Bågar & Glas . The Jeff är tillverkade i en begränsad upplaga av 500 exemplar fördelade över världen.

 The Jeff - webbshoppen

Läs mer om Jacques Marie Mage

Läs fler Bågar & Glas Journals

TIll webbshoppen

Relaterade artiklar
Historien om Lazare Studio
Historia

Historien om Lazare Studio

Läs mer
Solglasögon 2024 - Nyheter & Trender
Ahlem

Solglasögon 2024 - Nyheter & Trender

Läs mer
Jacques Marie Mage X The Velvet Underground - 'Vicious' kollektionen

Jacques Marie Mage X The Velvet Underground - 'Vicious' kollektionen

Läs mer
Johnny Cash, The Man in Black - by Jacques Marie Mage

Johnny Cash, The Man in Black - by Jacques Marie Mage

Läs mer