Våra Märken

Thom Browne Tidlös Minimalistisk Dansk Design

Direkt från New York, Thom Browne’s glasögon är kända runt om i världen för kombinationen av moderna bågar med en tydlig nostalgisk känsla. Klassiska pilot-, runda- och wayfarerformer lyser starkt i kollektionen medan varje par av Thom Browne solglasögon framhävs med vintage inspirerade detaljer i guld och silver.

Design som har utmärkts med priser som CFDA Menswear Designer of the Year, GQ Designer of the Year och Cooper Hewitt National Design Award, Thom Browne är märket för den som söker tidlösa modeller och hantverk i toppklass för en båge som sätter bäraren först.

thom1
thom2
thom3

Varje detalj är konstruerad till perfektion med material av högsta kvalitet vilket säkerställer att dina Thom Browne glasögon och solglasögon är både enkelt stilfulla och hållbara. Produktionen sker i Japan och det kan ta mycket lång tid att få bågar på lager då efterfrågan är hög och produktionen småskalig.

Ideala för den som vill skapa ett intryck, Thom Browne erbjuder lyxglasögon med en känsla av historia. Vi har senaste kollektionen på Bågar & Glas så kom förbi och hitta din favorit idag.

thom-browne1

Sunglasses Aviator TBS 810

thom-browne2

Titanium TB 011

thom-browne3

Rectangle TB 808

thom-browne4

Aviator TB 109