skip to Main Content

Om Glas

På marknaden finns det en mängd olika typer av glas som är anpassade för diverse behov och synfel. Då dagens digitala samhälle ställer höga krav på våra ögon, är det viktigt att välja rätt glas och behandlingar, på så sätt får du ett mer komfortabelt seende. För oss på Bågar & Glas är det grundläggande i vårt arbete att erbjuda det senaste och bästa marknaden har att erbjuda. Vi vägleder dig till glas som passar för just dina ögon och behov utifrån resultatet av din synundersökning.

För mer information kring alla glas vi erbjuder, klicka här.

Om Linser.

Finns det tillfällen där du skulle vilja vara utan dina glasögon och ändå se bra?

Det finns många situationer i vår vardag där glasögon inte är det bästa alternativet. Möjligheten att hitta en bra lösning med kontaktlinser är stor idag, vare sig du vill vara glasögonfri på gymmet, stranden eller biodaten!

Låt oss guida dig genom månadslinser, endagslinser och material, till den lösningen som passar bäst för dig.

För mer information kring alla linser vi erbjuder, klicka här.

Om vår verkstad.

I källaren i våra lokaler i Gamla Stan finner du hjärtat av Bågar & Glas. Vår verkstad är utrustad med allt vi behöver för att slutföra tillverkningen av dina glasögon. Att ha en fullt utrustad verkstad hör inte till vanligheterna i dagens optikbransch. Varför har vi då valt att göra det många andra aktörer prioriterat bort på grund av att det är resurskrävande, kostsamt och tidsslukande?

Svaret är enkelt: På Bågar & Glas har vi ett stort behov av att ha kontroll över vad vi lämnar ut till våra kunder. Har glasögonen blivit färdigtillverkade av vår verkstadstekniker Ulla, vet vi att resultatet håller högsta standard. Vi är stolta över att kunna tala om för våra kunder att vi har denna service. Att färdigställa dina glasögon är ett äkta detaljrikt hantverk. Vill du se hur det går till? Fråga gärna om det så tar vi dig på en rundtur!

Att ha en egen verkstad innebär ju självklart också att vi kan ge våra kunder mycket snabb service. En reparation eller polering tar vi gärna hand om. Oftast har du dina bågar tillbaka dagen efter. För du vet väl att du inte alltid måste köpa nytt om glasögonen går sönder? Har du köpt dina glasögon på Bågar & Glas går dem för det mesta att reparera. Det är det fina med att inhandla saker av god kvalitet!

Back To Top