Ögonhälsa hos
Bågar & Glas

Ögonhälsa hos
Bågar & Glas

Ögonhälsoundersökning

Att gå på hälsoundersökning är en självklarhet för de flesta av oss. Att gå på ögonhälsoundersökning borde vara lika självklart.

Boka en tid för ögonhälsoundersökning hos Bågar & Glas. Med hjälp av en avancerad ögonbottenkamera som i kombination med kontroll av synskärpa, synfält och ögontryck får vi en heltäckande bild av dina ögons hälsotillstånd.

En ögonhälsoundersökning gör att vi kan upptäcka en rad allvarliga åldersförändringar. Sker detta på ett tidigt stadium kan förändringarna behandlas framgångsrikt.

Ögonhälsoundersökning tillsammans med en synundersökning tar cirka 1 timme och ger inga som helst obehag, vare sig under själva undersökningen eller efter. Bilderna från ögonbottenfotograferingen skickar vi tillsammans med övriga mätningar elektroniskt till ögonläkare. Ett fullständigt utlåtande kring din syn- och ögonhälsa finns klart inom några dagar.

Skulle undersökningen visa på någon form av ögonförändring som kan få konsekvenser för ditt framtida seende, får du en remiss för vidare undersökning och behandling. Är allt normalt och dina ögon ser friska ut, får du naturligtvis besked om det också.

En ögonhälsoundersökning tar ca 1 timme och kostar 990kr. Boka tid här!