Ögonhälsa hos
Bågar & Glas

Ögonhälsa hos
Bågar & Glas

Kontaktlinsundersökning

Vi rekommenderar att man som linskund gör en undersökning varje år, för att se att ögonen mår bra, att linserna du använder fungerar till belåtenhet och är den rätta sorten för just dig. Det kommer ständigt nyheter på kontaktlinsmarknaden och vi är experter på att hitta rätt linser för dina behov.

Kanske har du tidigare fått besked om att du inte kan använda linser? Framsteg på marknaden kan ha gjort att så längre inte är fallet.
Är du glasögonbärare och upplever att bågarna ibland är ”i vägen”? Dagslinser kan vara en bra alternativ för Dig att byta av med.

På Bågar & Glas tillpassar vi även nattlinser (Ortho-K). Nattlinser är en stabil lins som omformar hornhinnan när du sover och gör att du ser bra på dagen – helt utan synhjälpmedel! De kan även hjälpa till att bromsa utveckligen av närsynthet och lämpar sig därför extra bra till yngre personer med närsynthet i familjen.

Läs mer under rubriken ”Nattlinser” i vänstermenyn.

En kontaktlinsundersökning för Dig som är van linsbärare tar cirka 45min. Är du ny på linser tar undersökningen cirka 1 timme. Vi bokar alltid in ett återbesök om du är ny linsanvändare. Var det länge sedan du gjorde en linskoll? Välkommen att boka en tid!

Pris för nytillpassning av linser: 990kr (återbesök ingår) Boka tid här!
Pris för linskoll (van linsbärare): 690kr Boka tid här!