Bågar & Glas verkstad

Bågar & Glas verkstad

Bågar & Glas verkstad

I källaren i våra lokaler i Gamla Stan finner du hjärtat av Bågar & Glas. Vår verkstad är utrustad med allt vi behöver för att slutföra tillverkningen av dina glasögon. Att ha en fullt utrustad verkstad hör inte till vanligheterna i dagens optikbransch. Varför har vi då valt att göra det många andra aktörer prioriterat bort på grund av att det är resurskrävande, kostsamt och tidsslukande?

Svaret är enkelt: På Bågar & Glas har vi ett stort behov av att ha kontroll över vad vi lämnar ut till våra kunder. Har glasögonen blivit färdigtillverkade av vår verkstadstekniker Ulla, vet vi att resultatet håller högsta standard. Vi är stolta över att kunna tala om för våra kunder att vi erbjuder denna service. Att färdigställa dina glasögon är ett äkta detaljrikt hantverk. Vill du se hur det går till? Fråga gärna om det så tar vi dig på en rundtur!

Att ha en egen verkstad innebär ju självklart också att vi kan ge våra kunder mycket snabb service. En reparation eller polering tar vi gärna hand om. Oftast har du dina bågar tillbaka dagen efter. För du vet väl att du inte alltid måste köpa nytt om glasögonen går sönder? Har du köpt dina glasögon på Bågar & Glas går dem för det mesta att reparera. Det är det fina med att inhandla saker av god kvalitet!

ulla-img
img5
img4
img1