Om Bågar

Om Bågar

Bågar & Glas är en oberoende optiker. Vi väljer omsorgsfullt ut varje båge och leverantör på de stora mässorna i Milano, Paris samt New York och vi letar ständigt efter det senaste. Allt detta så att vi kan ge dig unika bågar och bästa kvalitet. Vi har alltid fokuserat på att hitta varumärken som sätter stora krav på både mode, design och hantverk framför märken med stora logotyper som frontar bågar producerade av externa företag.

Vi följer marknaden med stor passion och nyfikenhet och bokar in personliga möten på de största mässorna med de märken vi tycker känns unika, moderiktiga och som har kvalitet i fokus. De flesta nya märken vi väljer att ta in har vi ofta ensamrätt på till en början. Vår filosofi har sedan starten 1982 varit att erbjuda alla kunder, både yngre som äldre, bågar som du inte hittar hos de stora kedjorna.

Glasögon sitter mitt i en ansiktet. Bågarna är det första man ser när man tittar på en person. Glasögonen används inte enbart för att korrigera ett synfel, de berättar även någonting om just dig som person. Dina bågar är en fantastisk modeaccessoar. Om du vill att bågarna ska synas och berätta någonting om dig, eller nästan gå obemärkta förbi, är helt upp till dig. Vi vill hjälpa dig hitta bågar som passar just dig, på det sättet du vill ha dem.

Läs mer om vilka varumärken vi valt att ha nedan.