Våra Märken

Lindberg Tidlös Minimalistisk Dansk Design

LINDBERG bågar är unika, med en kombination av patenterad teknologi, kompromisslös precision och hantverk ger man bäraren mer än bara ett par glasögon. Allt man skapar kännetecknas av den danska designtraditionen av diskret, klassisk elegans och enkelhet. LINDBERG design har uppmärksammats internationellt med en mängd designpris.

img-lindberg1
img-lindberg2
img-lindberg3

Varje båge tillverkas på beställning för hand och skräddarsys efter kundens önskemål vilket ger en individuell design och perfekt passform. De innovativa, fjäderlätta materialen kombinerar oslagbar komfort och styrka. Titanen man använder är av samma standard som används vid tillverkning av flygplan. De matchas med innovativa designlösningar som att inte ha några skruvar, muttrar eller lödningar i konstruktionen.

Den oslagbara kvaliteten och komforten hos Lindbergs produkter har gjort att de idag är en av marknadens mest eftersöka varumärken. Hos Bågar & Glas har vi ett stort urval av Lindbergs kollektion i alla våra butiker och lång erfarenhet av att guida dig igenom de olika möjligheterna att skräddarsy bågen för att få den perfekta passformen och stilen.

glasses-img1

N.O.W 6537 colour D15/PU9

glasses-img2

RIM Dakota col. GT

glasses-img3

SUN 8312 col. CO6/PGT

glasses-img4

N.O.W 6556/Basic col. C04/PGT