Våra Märken

Barnbågar

Barnbågar på Bågar & Glas Vi är helt ärliga från start: På Bågar & Glas hittar du inte de billigaste glasögonen för barn. Till oss kommer du om du är intresserad av att ditt barn ska ha glasögon av hög kvalitet och bästa komfort. Att ditt barn ska ha snygga glasögon är något du också värdesätter högt. Du köper bågar till ditt barn hos Bågar & Glas för att du tycker det är viktigt med hög servicenivå och onödiga väntetider. I Stockholms län kan du ansöka om bidrag för glasögon till ditt barn. Vi gör ansökan i butiken och drar av bidraget på er slutnota. Barn 0-7år ger bidrag på 500kr, Barn 8-19år 800kr. Nytt bidrag kan sökas då synundersökningen konstaterar synförändring.

kids3
kids2
kids1

Vi erbjuder barnbågar från följande märken:

LINDBERG – Dansk design som levererar de lättaste och mest komfortabla bågarna på marknaden. Att glasögonen är de mest hållbara är också ett stort plus. Att köpa LINDBERG är en investering i högsta kvalitet och passform. Oändliga möjligheter vad gäller färg och design. Här skapas en unik båge till ett unikt ansikte!

Little Paul & Joe - Skapat av den franska designern Sophie Mechaly. Märket har fått sitt namn från hennes två söner. Little Paul & Joe har vunnit många hjärtan med sin klassiska design och sobra look. Man frestas att säga att det rör sig om glasögon för vuxna som krympt i tvätten – perfekta för barn som gärna vill se smarta och lite vuxna ut. Moscot Kinder - Klassiska modellerna Miltzen, Lemtosh och Hyman kommer nu även i miniformat. Supercoola bågar för den medvetne. Moscot är märket som startades på Manhattan, New York redan 1899. Länge såldes märket endast på Manhattan. Idag finns Moscot representerat världen över hos väl utvalda optiker. En historia i fem generationer som nu även gör bågar för mindre människor.